010 501 3400 | TUNTIKIRJAUS »

Suorarekrytointi

Job Services Finland toimii kumppanina työelämän muutoksessa ja hallinnassa.

HENKILÖSTÖ ON YRITYKSEN TÄRKEIN VOIMAVARA.

Vastaamme rekrytointiprosessista kokonaan, jolloin asiakkaallemme jää vain loppuvaiheen haastattelut ja valinnan teko. Valittu työntekijä työllistyy suoraan asiakkaallemme.

Prosessia on myös mahdollista muokata asiakkaan toiveiden mukaan. Voimme halutessanne hoitaa esimerkiksi vain ilmoitusten julkaisut, tiedustelut ja hakemusten käsittelyn. Jokainen prosessi on omanlaisensa, ja yhdessä löydämme sen sopivimman toimintavan yrityksellesi.

Rekrytointiprosessissa on mahdollista käyttää videohaastattelu työkalua, joka esimerkiksi massarekrytoinneissa säästää valtavasti aikaa.

Uuden työntekijän rekrytointi on aina yritykselle valtava ajallinen ja taloudellinen panostus – meistä saat kustannustehokkaan ja ammattitaitoisen kumppanin jonka kanssa onnistut rekrytoinnissa.

slider4

Löydä osaava työntekijä

Kauttamme saat osaavat tekijät niin vakituisiin työsuhteisiin kuin lyhyempiinkin tarpeisiin. Laadukkaan rekrytointityön tukena henkilöstömme käyttää tämän hetken työelämän vaativia työkaluja, sisältäen mm. soveltuvuusarviointeja sekä videohaastatteluja.

Henkilöstöpalveluyritykset työllistävät

Henkilöstöpalveluala on merkittävä työllistäjä ja suomalaisen hyvinvoinnin rakentaja. Alan liikevaihto on yli miljardi euroa. Henkilöstöpalveluyritykset mahdollistavat noin 30 000 henkilötyövuotta, joka on noin 1% kokonaistyövoimasta. Yhteensä ala tuo töitä reilulle 100 000 työntekijälle kattaen lähes kaikki toimialat.

Miksi JOBSERVICES?

Kumppanisi henkilöstötarpeissa.

Ammattimaisuus

Henkilökunnallamme on vuosien kokemus rekrytoinnista. Tarjoamme osaavia ammattilaisia apumiehistä asiantuntijoihin!

Asiakaslähtöisyys

Toimialakohtaiset ratkaisumme mukautuvat asiakkaan tarpeisiin.

Ketteryys

Olemme ketterä ja joustava kumppani. Rakenna kanssamme menestyksekäs kumppanuus!

KIINNOSTUITKO, SOITA JA KYSY LISÄÄ! YHTEYSTIEDOT

YHTEISTYÖSSÄ

Asiakkaita ja kumppaneita

Insta Group
Porkka
Konepaja Santala
Romelet Oy
Tamminen

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Yritys / Nimi
Sähköposti
Aihe
Viesti