010 501 3400 | TUNTIKIRJAUS »

Henkilöstövuokraus

”Job Servicesin kanssa asiat ovat aina toimineet joustavasti. Yhteistyö on ollut helppoa ja vaivatonta. Toiminta on luotettavaa ja pitkäjänteistä.”

Juha Santala, Konepaja Santala Oy

Osaava henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara.

Henkilöstövuokraus on joustavaa, saat osaavan ammattilaisen juuri silloin kuin organisaatiollasi on tarvetta. Henkilöstövuokraus on myös nopea ja joustava resurssipalvelu esimerkiksi sesonki, tai akuuteissa kiire tilanteissa, joissa henkilöstöä tarvitaan pikaisesti paikalle. Akuuteissa tilanteissa pystymme järjestämään henkilöstöä paikalle jopa muutamassa tunnissa.

Olemme päässeet mukaan todistamaan asiakasyrityksiemme mahtavia kasvu- ja menestystarinoita. Työllistämme päivittäin noin 500 henkilöä valtakunnallisesti. Kauttamme saat osaavia ammattilaisia toimialasta riippumatta, tarjoamme henkilöstöä apumiehistä asiantuntijoihin. Rakenna kanssamme menestyksekäs kumppanuus!

Löydä osaava työntekijä

Kauttamme saat osaavat tekijät niin vakituisiin työsuhteisiin kuin lyhyempiinkin tarpeisiin. Laadukkaan rekrytointityön tukena henkilöstömme käyttää tämän hetken työelämän vaativia työkaluja, sisältäen mm. soveltuvuusarviointeja sekä videohaastatteluja.

Henkilöstöpalveluyritykset työllistävät

Henkilöstöpalveluala on merkittävä työllistäjä ja suomalaisen hyvinvoinnin rakentaja. Alan liikevaihto on yli miljardi euroa. Henkilöstöpalveluyritykset mahdollistavat noin 30 000 henkilötyövuotta, joka on noin 1% kokonaistyövoimasta. Yhteensä ala tuo töitä reilulle 100 000 työntekijälle kattaen lähes kaikki toimialat.

Miksi JOBSERVICES?

Kumppanisi henkilöstötarpeissa.

Ammattimaisuus

Henkilökunnallamme on vuosien kokemus rekrytoinnista. Tarjoamme osaavia ammattilaisia apumiehistä asiantuntijoihin!

Asiakaslähtöisyys

Toimialakohtaiset ratkaisumme mukautuvat asiakkaan tarpeisiin.

Ketteryys

Olemme ketterä ja joustava kumppani. Rakenna kanssamme menestyksekäs kumppanuus!

KIINNOSTUITKO, SOITA JA KYSY LISÄÄ! YHTEYSTIEDOT

YHTEISTYÖSSÄ

Asiakkaita ja kumppaneita

Insta Group
Porkka
Konepaja Santala
Romelet Oy
Tamminen

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Yritys / Nimi
Sähköposti
Aihe
Viesti