010 501 3400 | TUNTIKIRJAUS »

Miksi JOBSERVICES?

Kumppanisi henkilöstötarpeissa.

RAKENNUS

Toimimme valtakunnallisesti rakentamisen toimialla. Kauttamme löydät rakentamisen ja talotekniikan osaajat apumiehistä kokeneisiin ammattilaisiin.

Teollisuus

Tarjoamme ammattilaisia teollisuuden ja teollisuustuotannon sekä logistiikan toimialalle.  Tunnemme teollisuuden ja logistiikan toimialan mallit ja useat asiakkaat ovatkin luottaneet meihin kumppanina.

Palvelu

Kauttamme löytyy palvelualan osaajat hyllyttäjistä asiakaspalvelun ammattilaisiin. Hoidamme myös toimihenkilötason rekrytoinnit, rakennamme aina rekrytointiprosessin asiakkaan liiketoimintaa tukevaksi.

Toimisto

Tarvitsetko osaavia asiantuntijoita tai assistenttia toimistoosi? Aloita yhteistyö kanssamme. Halutessasi hoidamme myös rekrytointiprosessin ja soveltuvuusarvioinnit puolestasi.

IT

Kauttamme löydät osaavia ja motivoituneita ammattilaisia osaksi projektitiimiäsi tai esimerkiksi toimeksiannon ajaksi. Kasvata asiantuntijaverkostoasi aloittamalla yhteistyö kanssamme!

Muut

Rekrytoimme ammattilaisia jatkuvasti eri toimialoille. Toimimme ketterästi, reagoimme asiakkaan tarpeisiin nopeasti. Kauttamme löydät joustavasti resursseja myös sesonkivaihteluihin.

Ammattilaiset asialla.

Olemme ketterä ja joustava kumppani. Henkilöstömme koostuu rekrytoinnin ja henkilöstöhallinnan ammattilaisista, joilta löytyy vahva toimialatuntemus mm. rakennuksen, teollisuuden ja palvelutoimialoilta. Kauttamme työskentelee menestyksekkäästi tällä hetkellä päivittäin noin 500 henkilöä, ja olemme päässeet mukaan todistamaan useita asiakasyrityksiemme kasvu- ja menestystarinoita.

Me ymmärrämme että menestystarinat vaativat erilaisia resursseja. Tarjoamme joustavat toimialakohtaiset ratkaisut, jotka on mahdollista muokata asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Meiltä saat kustannustehokkaat ratkaisut henkilöstövuokrauksesta soveltuvuusarviointeihin.

Löydä osaava työntekijä

Kauttamme saat osaavat tekijät niin vakituisiin työsuhteisiin kuin lyhyempiinkin tarpeisiin. Laadukkaan rekrytointityön tukena henkilöstömme käyttää tämän hetken työelämän vaativia työkaluja, sisältäen mm. soveltuvuusarviointeja sekä videohaastatteluja.

Job Services Finland toimii kumppanina työelämän muutoksessa ja hallinnassa.

Henkilöstöpalveluyritykset työllistävät

Henkilöstöpalveluala on merkittävä työllistäjä ja suomalaisen hyvinvoinnin rakentaja. Alan liikevaihto on yli miljardi euroa. Henkilöstöpalveluyritykset mahdollistavat noin 30 000 henkilötyövuotta, joka on noin 1% kokonaistyövoimasta. Yhteensä ala tuo töitä reilulle 100 000 työntekijälle kattaen lähes kaikki toimialat.

KIINNOSTUITKO, SOITA JA KYSY LISÄÄ! YHTEYSTIEDOT

YHTEISTYÖSSÄ

Asiakkaita ja kumppaneita

Insta Group
Porkka
Konepaja Santala
Romelet Oy
Tamminen

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Yritys / Nimi
Sähköposti
Aihe
Viesti