010 501 3400 | TUNTIKIRJAUS »

Ihmiset

HENKILÖSTÖ / HELSINKI

MARKO PIHLAJAMÄKI
ALUEJOHTAJA

Marko on rakennusalan ammattilainen ja pitkän linjan tekijä henkilöstöpalvelualalla. Tämä pohojalaanen tunnetaan sanojensa mittaisena miehenä joka tekee eikä vain meinaa. Marko johtaa Helsingin yksikköä rautaisella otteella.

TEIJA PIHLAJAMÄKI
TOIMISTOPÄÄLLIKKÖ

Teija on hr-ammattilainen ja Job Servicen hallinnon pyörittäjä. Teijan sydäntä lähellä on erityisesti suorarekrytoinnit, soveltuvuusarviointien tulkinta ja hevosten sielunelämä. 

JOHANNA VAKKURI
REKRYTOINTIVASTAAVA

Johanna on iloinen ja rempseä maailmanmatkaaja, jolta ei huumori lopu kesken. Johannan sydäntä lähellä ovat hevoset, koirat ja luonto. Tämä rento tahtonainen järjestelee kaiken ja pitää huolen, että hommat luistaa vaikka väkisin. Johanna huolehtii parhaiden työntekijöiden rekrytoimisesta ja heidän työsuhdesioiden mutkattomasta sujuvuudesta.

HENRY KOLU
AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖ

Kuvaus tulossa.

HENKILÖSTÖ / TURKU

JUHA OKSANEN
ALUEJOHTAJA

Juha on henkilöstövuokrauksen dinosaurus ja toiminut alalla pidempään kuin kukaan muistaa. Erittäin laajan kontaktiverkoston takia sellaista toimeksiantoa ei ole vielä tullut, mihin Juha ei olisi ratkaisua löytänyt. Laajasta verkostosta löytyy tekijöitä alalle kuin alalle.

JUSSI LAMMI
TOIMIALAJOHTAJA

Rakennusalan hyvin tunteva hymyilevä rakennusinsinööri. Jussin vastuualueeseen kuuluu rakennusalan rekrytoinnit. Ensimmäiset havainnot Jussista tehdään jo ennen aamu seitsemää, jolloin hän on työmaalla perehdyttämässä uusia tekijöitä täysi suojavarustus päällään.

NINNI SALAMA
TOIMIALAJOHTAJA

Ninniltä ei jutut lopu kesken. Aurinkoinen ja räväkkä Ninni on rekrytoinnin ammattilainen. Rekrytoinnin lisäksi Ninnin avulla järjestyy erilaiset koulutukset ja  työvoimapoliittinen yhteistyö. Palkkatukiasiat ja byrokratia-viidakon Ninni ratkaisee käden käänteessä.

JONI RAUTAJOKI
MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Rakennusalalta henkilöstövuokraukseen siirtynyt Joni tuntee rakennus- ja teollisuuden alojen tekijät sekä vaatimukset. Joni on innokas nuori mies ja vie rekrytoinnit maaliin nopeasti ja ammattitaidolla. Naantalissa varttuneelta Jonilta voi kysellä myös vinkit Suomen parhaan kesäkaupungin saloihin. 

HENKILÖSTÖ / TAMPERE

ROOPE OKSANEN
ALUEJOHTAJA

Roope on henkilöstöpalvelualan rautainen ammattilainen, joka johtaa Tampereen kasvavaa yksikköä. Roopen ydinosaamista ovat teollisuuden, varsinkin metallialan rekrytoinnit, mutta laajan ja monipuolisen kokemuksensa ansiosta rekrytointi alalle kuin alalle onnistuu nopeasti ja ammattitaidolla. Alan kokemusta Pirkanmaalta jo kymmenkunta vuotta, Tepsin kannattamisesta pidempään.