010 501 3400 | TUNTIKIRJAUS »

Job Services tukee nuoria urheilijoita matkalla menestykseen, ratsastaja Julia Hoffren

Job Services tukee nuoria urheilijoita matkalla menestykseen, ratsastaja Julia Hoffren

Lohjalainen Julia Hoffren on pian 18-vuotias kansallisen tason kouluratsastaja. Kouluratsastuksen lisäksi Hoffren kilpailee myös kenttäratsastuksessa. 6-vuotiaana ratsastuksen aloittanut Hoffren kuuluu koulu- ja kenttäratsastuksen valmennusrenkaisiin. Hänen tavoitteenaan on päästä edustamaan Suomen maajoukkuetta. Tällä kaudella Julia on saanut useita hyviä sijoituksia ja voittoja, esimerkiksi Lappeenrannan kansallinen heA-luokan voitto ja Junioricupin finaalin 4. sija.

Hoffren kilpailee kahdella hevosella ja kenttäratsastukseen on tulossa pian uusi lupaava hevonen. Hänen kotoaan löytyykin kuusi hevosta ja ponia.  Vapaa-ajallaan Julia ratsuttaa ja kilpailee myös muiden hevosilla, joten nuoren naisen kaikki vapaa-aika, joka lukio-opinnoilta jää, kuluu hevosten parissa ahkeroiden.

Julia on Job Servicen ”oman kylän tyttö” ja hän tekee töitä kovasti menestyksensä eteen. Hän suhtautuu omaan lajiinsa suurella intohimolla, josta arvostamme häntä suuresti ja sitoudumme tähän intohimoon 110%.

Seuraa Julian etenemistä hänen blogistaan
juliaandsomethingspecial.blogspot.fi

Lisää artikkeleita