010 501 3400 | TUNTIKIRJAUS »

Job Services tukee nuoria urheilijoita matkalla menestykseen, lukkopainija Tuomas Simola.

Job Services tukee nuoria urheilijoita matkalla menestykseen, lukkopainija Tuomas Simola.
Lahtelainen Tuomas Simola kilpailee lukkopainissa ja brasialaisessa ju-jutsussa. Simolan päätavoitteena onkin voittaa lukkopanin ammattilaisten maailmanmestaruus. 25-vuotiaan urheilijan tähän mennessä kovin sijoitus on vuoden 2015 lukkopainin EM-hopea.
”Urani päätavoite on voittaa lukkopainin ammattilaisten maailmanmestaruus. En aio levätä, ennen kuin olen saavuttanut tämän tavoitteen”, Simola kertoo.
Lähitulevaisuuden Simolan suurin tavoite on 2016 järjestettävät lukkopainin Euroopan mestaruuskilpailut. Karsinta kahden vuoden välein järjestettäviin MM-kisoihin on raaka: ainoastaan Euroopan mestari saa paikan turnaukseen ja Simola ei aio tyytyä yhtään vähempään kuin Euroopan mestaruuteen ja siitä MM-kisoihin.
Vuoden 2016 Simola on avannut NLO ADCC Tournamentissa tuplakullalla.
”Kuusi vuotta sitten kävelin urani ensimmäisiin kisoihin. Olin 76 kiloinen amatööri ja jännitti ihan hirveästi. Ottelin omassa sarjassa yhden voiton ja yhden häviön. Ilmoittauduin avoimeen sarjaan, mutta taitavat ammattilaiset pelottivat niin paljon, että vetäydyin. Kolme vuotta sitten Makwan Amirkhani antoi minulle kyytiä samassa hallissa ja teki mieli vajota maan alle. Tänään olen samassa talossa mestari. Se kertoo päättäväisyydestä ja uskosta omaan itseen. Kaikki on sen jälkeen mahdollista!” Simola iloitsee
Job Services on saanut seurata Simolan uraa alusta alkaen tiiviisti. Sympaattinen ja fiksu Tuomas tekee kovasti töitä menestyksensä eteen, mm. treenaamalla 30 tuntia viikossa, ja olemme mielissämme, että saamme olla hänen matkassaan mukana!
Seuraa Tuomasta hänen omilla sivuillaan tai Facebookissa
simolatuomas.com
https://www.facebook.com/SimolaJJ
Lisää artikkeleita