010 501 3400 | TUNTIKIRJAUS »

Ihmiset

HENKILÖSTÖ / HELSINKI

MARKO PIHLAJAMÄKI
ALUEJOHTAJA

Marko on rakennusalan ammattilainen ja pitkän linjan tekijä henkilöstöpalvelualalla. Tämä pohojalaanen tunnetaan sanojensa mittaisena miehenä joka tekee eikä vain meinaa. Marko johtaa Helsingin yksikköä rautaisella otteella.

TEIJA PIHLAJAMÄKI
TOIMISTOPÄÄLLIKKÖ

Teija on hr-ammattilainen ja Job Servicen hallinnon pyörittäjä. Teijan sydäntä lähellä on erityisesti suorarekrytoinnit, soveltuvuusarviointien tulkinta ja hevosten sielunelämä. 

JUHO KIELONIEMI
YHTEYSPÄÄLLIKKÖ

Juhon bongaa todennäköisemmin Job Servicen vihreästä pakusta pk-seudulla. Juho hoitaa myynti- ja rekrytointityötä sekä lupsakkana kaverina pitää kanssaihmisensä hyväntuulisena.

JARNO EKLUND
MYYNTIJOHTAJA

The Jarski hoitaa rautaisella kokemuksella ja asenteella rakennustoimialan asiakkaita. Jarnon vapaa aika kuluu pallohommissa, niin biliksen parissa kuin nuorten fudiksen valmennus- ja huoltojoukoissa. Tapparan viimeisimmät kuulumiset voi myös tiedustella Jarskilta.

 

JOHANNA VAKKURI
REKRYTOINTIASSISTENTTI

Johanna on iloinen ja rempseä maailmanmatkaaja, jolta ei huumori lopu kesken. Johannan sydäntä lähellä ovat hevoset, koirat ja luonto. Tämä rento tahtonainen järjestelee kaiken ja pitää huolen, että hommat luistaa vaikka väkisin. Johanna huolehtii parhaiden työntekijöiden rekrytoimisesta ja heidän työsuhdesioiden mutkattomasta sujuvuudesta.

HENKILÖSTÖ / TURKU

JUHA OKSANEN
ALUEJOHTAJA

Juha on henkilöstövuokrauksen dinosaurus ja toiminut alalla pidempään kuin kukaan muistaa. Erittäin laajan kontaktiverkoston takia sellaista toimeksiantoa ei ole vielä tullut, mihin Juha ei olisi ratkaisua löytänyt. Laajasta verkostosta löytyy tekijöitä alalle kuin alalle.

JUSSI LAMMIRANTA
TOIMIALAJOHTAJA

Rakennusalan hyvin tunteva hymyilevä rakennusinsinööri. Jussin vastuualueeseen kuuluu rakennusalan rekrytoinnit. Ensimmäiset havainnot Jussista tehdään jo ennen aamu seitsemää, jolloin hän on työmaalla perehdyttämässä uusia tekijöitä täysi suojavarustus päällään.

NINNI SALAMA
TOIMIALAJOHTAJA

Ninniltä ei jutut lopu kesken. Aurinkoinen ja räväkkä Ninni on rekrytoinnin ammattilainen. Rekrytoinnin lisäksi Ninnin avulla järjestyy erilaiset koulutukset ja  työvoimapoliittinen yhteistyö. Palkkatukiasiat ja byrokratia-viidakon Ninni ratkaisee käden käänteessä.

JONI RAUTAJOKI
MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Rakennusalalta henkilöstövuokraukseen siirtynyt Joni tuntee rakennus- ja teollisuuden alojen tekijät sekä vaatimukset. Joni on innokas nuori mies ja vie rekrytoinnit maaliin nopeasti ja ammattitaidolla. Naantalissa varttuneelta Jonilta voi kysellä myös vinkit Suomen parhaan kesäkaupungin saloihin. 

HENKILÖSTÖ / TAMPERE

ROOPE OKSANEN
ALUEJOHTAJA

Roope on henkilöstöpalvelualan rautainen ammattilainen, joka johtaa Tampereen kasvavaa yksikköä. Roopen ydinosaamista ovat teollisuuden, varsinkin metallialan rekrytoinnit, mutta laajan ja monipuolisen kokemuksensa ansiosta rekrytointi alalle kuin alalle onnistuu nopeasti ja ammattitaidolla. Alan kokemusta Pirkanmaalta jo kymmenkunta vuotta, Tepsin kannattamisesta pidempään.

RIKU HUMALA
TOIMIALAJOHTAJA, RAKENNUS

Rakennusyrittäjän arjen myynti- ja rekrytointityöhön vaihtanut Riku vastaa rakennusalan rekrytoinneista Pirkanmaan alueella. Rakennusalan läpikotaisin tuntevaan Rikuun törmää usein ajelemasta Job Servicen lava-autolla työmaalta työmaalle. Koska Riku on kotoisin Laihialta, työmaille kuljettaessa noudatetaan aina erityisen taloudellista ajotapaa.

RIIKKA MÄKINEN
HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖ

Riikka on hr-ammattilainen, joka pyörittää Tampereen konttorin sopimusasioita ja toimii työntekijöiden tukena tilanteessa kuin tilanteessa.  Paperien pyörittelyn lisäksi Riikka vastaa Tampereen päässä järjestelmäpuolesta ja uppoutuukin ajoittain täysin hr-järjestelmän saloihin ja syövereihin.